Poštovani korisnici našeg portala,

Kupovina, kvalitet naše usluge, kao i zadovoljstvo naših kupaca i posetilaca sajta, definisani su Uslovima korišćenja.

Opšti uslovi:

 1. Prodavac je u obavezi da putem telefona izvrši potvrdu, prethodno napravljene porudžbine.
 2. Porudžbina je neopoziva, nakon telefonske potvrde.
 3. Prodavac se obavezuje da naručene proizvode isporuči ispravne.
 4. Prodavac se obavezuje da naručene proizvode isporuči u predhodno navedenom roku.
 5. Prilikom telefonske potvrde porudžbine, prodavac je u obavezi da obevesti kupca u slučaju bilo kakvih izmena i promena.
 6. Sve eventualne promene, sem promena vezanih za isporuku, se ne odnose na potvrđene porudžbine.

Garancija kvaltiteta

SIGMAX d.o.o. garantuje orginalnost i kvalitet svih svojih proizvoda i brendova.

U slučaju kvarova i nedostataka proizvoda koji proizilaze iz nepodudarnosti stvarnih sa propisanim odnosno deklarisanim karakteristikama kvaliiteta proizvoda, davalac garancije se obavezuje, da će u garantnom roku, o svom trošku obezbediti otklanjanje gore navedenih kvarova i nedostataka.

Davalac garancije se obavezuje da će u slučaju neizvršene ove obaveze proizvod zameniti novim ili vratiti novac.

Danom prodaje uređaja, počinje Garantni rok.

Garantni rok se unosi u garantni list, overava pečatom i potpisom ovlašćenog prodavca.

U slučaju da se kvar izazove nepridržavanjem datih uputstava za upotrebu i ako su na proizvodu vršene bilo kakve izmene na softveru, popravke od strane neovlašćenih lica, ili oštećenja, kupac gubi pravo na garanciju.

U svrhu dobrih odnosa i obostranog zadovoljstva, prilikom isporuke robe dužnost prodavca i kupca je da izvrše pregled proizvoda i da ukažu na eventualna mehanička oštećenja, u slučaju da postoje određeni nedostatci proizvod će biti zamenjen novim.

Svi proizvodi su pod garancijom i važe prava koja su navedena u garantnom listu.

U svrhu što kvalitetnije usluge molimo Vas da pridržavate gore navedenih uputstava.

 • Reklamacije i povraćaj robe

U sledećim slučajevima moguće je podneti reklamaciju:

Ukoliko prilikom prvog puštanja ili instalacije konstatuje da je isporučeni prozvod oštećen, nekompletan, da ne odgovara specifikaciji ili je neispravan, kupac ima pravo na reklamaciju. Davalac garancije se obavezuje da će u najkraćem mogućem roku  popraviti pokvareni uređaj, zameniti proizvod novim ili vratiti novac.

Davalac garancije, u garantnom roku, o svom trošku obezbeđuje otklanjanje kvarova i nedostataka proizvoda koji proizilaze iz nepodudarnosti stvarnih sa propisanim odnosno deklarisanim karakteristikama kvaliiteta proizvoda. U slučaju neizvršenja ove obaveze, davalac garancije će popraviti pokvareni uređaj, zameniti proizvod novim ili vratiti novac.

U tom slučaju, proizvod donosite/šaljete kod nas, ili na adresu ovlašćenog servisa koja je upisana na garantnom listu.

 • Otkazivanje porudžbine 
  U slučaju otkaza porudžbine kupac snosi troškove transporta

Rok za povraćaj novca i utvrđivanje verodostojnosti onoga što je kupac naveo prilikom vraćanja robe je 45 dana od prijema robe na servis. Nakon toga, ukoliko proizvod ne može da se popravi, ovlašćeni servis za taj proizvod donosi odluku da li će se kupcu dati nov proizvod ili će se izvršiti povraćaj novca.

Da biste ostvarili pravo na reklamaciju potrebno je da:

 • reklamirani proizvod donesete kod nas ili u ovlašćeni servis naznačen na garantnom listu u originalnoj ambalaži
 • da podnesete na uvid original garantnog lista i fakturu koju ste dobili od nas u poslatoj pošiljci
 • da date opis neispravnosti
 • nakon toga, sve informacije o statusu proizvoda koji je na servisu dobijate od nas ili od ovlašćenog servisa, u zavisnosti od toga gde ste podneli reklamaciju.

Određene proizvode nije moguće vratiti, reč je o zapečaćenoj robi čiji povrat nije moguće izvršiti jer se ne mogu naknadno vratiti u promet iz higijenskih razloga, pa bi za prodavca predstavljale čist gubita.

 • Prema čl. 36 t. 5 Zakona o zaštiti potrošača („Sl. glasnik RS“, br. 88/2021), potrošač gubi pravo da odustane od ugovora u slučaju
  „isporuke zapečaćene robe koja se ne može vratiti zbog zaštite zdravlja ili higijenskih razloga i koja je otpečaćena nakon isporuke“.
  SIGMAX d.o.o. ovu odredbu Zakona tumači tako da vraćanje kupljenog i preuzetog proizvoda nije moguće u slučaju da ne postoji problem u radu kupljenog i
  preuzetog aparata čija je originalna ambalaža zapečaćena. Ukoliko aparat ima smetnji u radu, ostajemo Vam na punom raspolaganju, za svaku podršku.

SIGMAX d.o.o. se trudi da opisi i fotografije proizvoda budu što tačniji, ali ne može da odgovara ako dođe do greške.
Ukoliko dođe do takve greške, kupac ima pravo da vrati proizvod u roku od 7 dana od kupovine.

Garantni rok na proizvode je naveden za svaki artikal ponaosob, važi od datuma kupovine, i naveden je u garantnom listu koji se dobija uz artikal.
Svaki artikal koji podleže garanciji ima garantni list sa dužinom trajanja i uslovima garancije.

SIGMAX d.o.o. zadržava pravo promene cena bez prethodne najave.

Privatnost podataka:

Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbe. U ime Sigmax d.o.lo obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge, korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika da mu šaljemo email i sms obaveštenja. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing i sms lista koje koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Sigmax d.o.o odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe.
Saglasnost promene uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani. Sigmax d.o.o. se obavezuje da ce se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani i slanja email obaveštenja svim registrovanim korisnicima. Hvala na poverenju, srdačno Vaš MojSmart