Fizička lica

Plaćanje pouzećem (plaćanje prilikom isporuke robe)

Plaćanje pouzećem, podrazumeva da naručenu robu plaćate prilikom isporuke paketa, koju vrši kurirska služba  AKS.

Moguća su plaćanja isključivo gotovinom.

U slučaju da kupcu ne odgovara isporuka preko AKS kurirske službe u tom slučaju trošak isopruke snosi kupac.

Plaćanje čekovima građana:

Sigmax d.o.o kao vlasnik sajta www.mojsmart.com, kupcima sa teritorije Beograda omogućava kupovinu na odloženo plaćanje do 90 dana. Kupovinom na 3 mesečne rate kupac ima mogućnost da dobije robu odmah a da robu plati u naredna tri meseca. Prva rata se realizuje 5 dana od prodaje dok druge dve rate idu sa po mesec dana zakašnjenja.

Kupac je dužan da priloži ličnu kartu i bankovnu karticu svog tekućeg računa i da na poleđini čeka upiše broj lične karte i kontakt telefon.

Pošto Sigmax d.o.o maloprodaju obavlja preko WebShop-a i nema maloprodajni objekat, čekovi će se preuzimati u dogovoru sa kupcem na adresi kupca.

* Ovaj benefit važi samo za kupce u Beogradu. Minimalan iznos za kupovinu na 3 odložene rate čekovima je 9.999 rsd a za manje iznose važi kupovina na 2 rate čekovima građana. Ukoliko se kupac iz nekog drugog grada odluči za kupovinu čekovima, Sigmax d.o.o svojim pravilnikom propisuje da u tom slučaju čekovi moraju da se pošalju po kuriru brze poste AKS kurirske službe koji će doneti paket. Predhodno je neophodno da nam kupac pošalje skeniranu ličnu kartu i ispravu od bankovnog tekućeg računa kao i pravilno popunjen ček. Tek nakon što odobrimo kupovinu čekovima, kupcu će se poslati paket a on je dužan da kuriru preda čekove. Za eventualni gubitak čekova Sigmax d.o.o ne snosi odgovornost i ukoliko se takva situacija desi, ima pravo da traži povraćaj svoje robe od kupca jer ne može biti naplaćena.

Plaćanje preko računa prilikom Internet kupovine
Svoju narudžbu možete platiti direktnom uplatom na naš račun Addiko banka 165-7005632557-30 ili kod Intesa banke 160-493252-55. Narudžbenicu sa uputstvima za uplatu izabranih proizvoda dobićete na e-mail koji ste uneli prilikom registracije. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci na teritoriji Srbije, ili putem interneta ako imate internet pristup svom računu (web banking).

Pravna lica

Plaćanje po predračunu ili računu

Sigmax d.o.o kao vlasnik sajta mojsmart.com, obavezuje se da će izvršiti slanje robe najkasnije 48h od dana kada evidentira vašu uplatu.

Dostava

Prilikom kupovine artikala na našem portalu sve troškove dostave na teritoriji Repulike Srbije snosiće SIGMAX d.o.o osim ako nije drugačije naznačeno. Vaše je samo da upišete tačne podatke u odgovarajuća polja o adresi prijema naručene robe i čekate da Vam kurir donese paket.

Dostava i naplata se vrši preko AKS kurriske službe. Roba se isporučuje radnim danima i subotom.

Za iznos pošiljke ispod 2000 rsd, trošak dostave i naplate snosi kupac.